torsdag, november 18, 2004

Gör din egen hemsida med Blogger!

Vill du komma igång lätt och snabbt med nätpublicering av matreceptsamlingen, reseminnen, båtmodeller, dagsfunderingar om människor och samhälle, ja, listan på ämnen kan göras hur lång som helst - då kan Blogger vara något för dig!

Många vill ju faktiskt publicera något som andra kan läsa på Internet. Det är enkelt och förhoppningsvis ännu enklare med de instruktioner till Blogger som Anita Rissler har skrivit - i just Blogger. Surftips - Seniorer skrivs också i Blogger - det hittills mest använda publiceringsverktyget för bloggar, dvs texter och kommentarer som skrivs på webben.

Hemsida kallas ju den förstasida som öppnas, när man skriver in en webbadress i adressfönstret. En hemsida brukar sedan ha många undersidor, som är länkade till förstasidan.
Med Blogger kommer man åt undersidorna via länkar i högra fönsterfältet. Man kan också välja att ha många nya artiklar på samma sida. Allt är möjligt att göra med hjälp av inställningarna i Blogger.

Blogger kan användas gratis och har fördelen att inte innehålla reklam. Blogger har många användbara funktioner som du kan läsa om i instruktionsbloggen Gör hemsida med Blogger!

Du kan lätt starta en egen blogg enligt anvisningarna i Gör hemsida med Blogger!

Lycka till alla bloggande seniorer! Det är riktigt roligt att använda Blogger!

Surftips - Seniorer: "Gör din egen hemsida med Blogger!




Inga kommentarer: